Vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘Bandijk 2 te Lathum’

Logo Zevenaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in afwijking van de beheersverordening ‘Ruimte voor de Rivier 2016’ een projectomgevingsvergunning hebben vastgesteld voor het perceel Bandijk 2 te Lathum. Met dit besluit wordt medewerking verleend aan de realisatie van een overkapping. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

De vastgestelde omgevingsvergunning met daarop betrekkende stukken ligt vanaf donderdag 1 oktober 2020 tot en met woensdag 11 november 2020 ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 te Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijdenop afspraak door iedereen worden ingezien. De stukken zijn daarnaast digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: https://0299.ropubliceer.nl/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV00BANDIJK2-VA02.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging (2 oktober tot en met donderdag 12 november 2020) kan er beroep worden ingesteld door:

-Een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp projectomgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar Rechtbank Gelderland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM. Vermeld in ieder geval tegen welk besluit het beroepschrift is gericht. Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Zevenaar, 30 november 2020

 

Naar boven