Definitief besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Zutphenseweg 53 Laren

Logo Lochem

NL.IMRO.0262.buZutphenseweg53La-OV41)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lochem maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • het bouwen van een windturbine op de locatie Zutphenseweg 53 te Laren, 2019-157619

Tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend.

De definitieve omgevingsvergunning is niet gewijzigd.

Inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken zijn voor een ieder in te zien met ingang van 1 oktober 2020 tot en met 11 november 2020. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop "Zoeken plannen", waarna u de mogelijkheid heeft de omgevingsvergunning op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van de vergunning of het planid-nummer (NL.IMRO.0262.buZutphenseweg53La-OV41)

Op www.lochem.nl, tabblad ‘Woning, bouw en verbouw’ onder ‘Stukken inzien’ kunt u een directe link vinden naar de plaats waar de aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken digitaal kunnen worden ingezien. U kunt tevens op afspraak bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel de stukken inzien (digitaal of op verzoek op papier).

Tegen het besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking van het besluit beroep worden aangetekend. Het besluit is op 23 september bekend gemaakt. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het digitaal indienen van het beroepsschrift zie www.rechtspraak.nl.

De mogelijkheid tot het indienden van een beroepsschrift staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen;

  • tegen de wijzigingen in het definitieve besluit

 

Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepsschrift schorst de werking van het besluit niet.

Mocht er een belang zijn dat het besluit niet in werking treedt, dan kan er een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen een termijn van zes weken treedt het besluit pas in werking nadat over het verzoek een beslissing is genomen.

Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden (motivering) van het beroep.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222.

Naar boven