Ontwerp wijzigingsplan Arkemeenseweg 6A Oene

Logo Epe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Arkemeenseweg 6a in Oene 1 week extra ter inzage ligt.

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel plaatselijk bekend Arkemeenseweg 6a Oene te wijzigen. Aan de Arkemeenseweg 6A te Oene is een loonbedrijf gevestigd. Om al het aanwezige materieel binnen te kunnen opslaan is de initiatiefnemer voornemens de aanwezige loods uit te breiden. Dit gebouw is groter dan de 890 m2 die in het bestemmingsplan is vastgelegd. Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in het uitbreiden van het maximum bebouwd oppervlak met 30% naar 1157 m2.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, vervolgens kunt u het ontwerp wijzigingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG077Arkemeens6a-OWP1, of deze link gebruiken:http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG077Arkemeens6a-OWP1 

De bronbestanden zijn beschikbaar op:http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG077Arkemeens6a-OWP1

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ligt op afspraak voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken, proberen wij het maken van afspraken zo veel mogelijk te vermijden. Wilt u toch een afspraak maken om het ontwerp wijzigingsplan Arkemeenseweg 6A Oene in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578.

Het ontwerp wijzigingsplan is ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op maandag t/m donderdag tussen 9:00 uur en 12:30 uur een afspraak maken met mevrouw T. Olieman, Afdeling Ruimte, Team Ontwikkeling (telefoon 14 0578).

30 september 2020

Naar boven