Vastgesteld bestemmingsplan '13e herziening Dubbeldam, locatie Stevenshof ' ter inzage.

Logo Dordrecht

 

 

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de raad op 22 september 2020 vastgestelde bestemmingsplan '13e herziening Dubbeldam, locatie Stevenshof ' (NL.IMRO.0505.BP188Herzstevenshf-3001) met bijbehorende stukken met ingang van 5 oktober 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het plan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Achter de woningen van de Stevensweg nr. 57 en 59 ligt een terrein (kadasternummer 3232 en 3283) dat momenteel voor een groot deel onbebouwd is. Op het terrein staat op dit moment een opslagloods. De wijziging van het bestemmingsplan maakt op deze locatie woningbouw mogelijk. Het gaat daarbij om vijf woningen. De ontwikkeling sluit qua stedenbouwkundige opzet en architectuur aan op de omgeving.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kunnen tot en met 15 november 2020 schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 16 november 2020. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

 

 

Dordrecht, 30 september 2020

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven