Wijzigingsplan 'Loverensestraat 2, Cromvoirt'

Logo Vught

Het college van burgemeester en wethouders van Vught heeft op 15 september 2020 het wijzigingsplan ‘Loverensestraat 2, Cromvoirt’ gewijzigd vastgesteld.

Waar gaat het wijzigingsplan ‘Loverensestraat 2, Cromvoirt’over?

Dit plan is een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’ en is bedoeld de bestemming van het perceel Loverensestraat 2 te Cromvoirt te wijzigen van ‘Bedrijf’ in ‘Wonen-2’;

Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is aan het vastgestelde wijzigingsplan een landschapsplan toegevoegd.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan bekijken

U kunt van donderdag 1 oktober tot en met woensdag 11 november 2020 het wijzigingsplan met bijbehorende stukken alleen digitaal bekijken via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.vghWPloverensestr2-VG01);

Hoe kunt u reageren op het wijzigingsplan?

Tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders kan een belanghebbende beroep instellen tot en met 11 november 2020. Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de redenen van het beroep en uw handtekening.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op 12 november 2020. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Hebt u nog vragen?

Hebt u nog vragen over deze publicatie? Bel dan met mevrouw C. van den Wildenberg van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer 073-6580680.

 

Naar boven