Gemeente Heusden - ontwerpbestemmingsplan 'Hoefstraat 10 Herpt'

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan 'Hoefstraat 10 Herpt' (NL.IMRO.0797.BPHoefstraat10-ON01).

Het bedrijf ligt aan de Hoefstraat 10 te Herpt. De Initiatiefnemers hebben de betreffende percelen en bebouwing aangekocht om hier hun bestaande loonbedrijf te vestigen. Dit houdt in dat de nog aanwezige boomkwekerij beëindigd wordt. Daarmee wordt een nieuwe bestemming gegeven aan vrijkomende agrarische bebouwing. In planologisch opzicht is er sprake van omschakelen van een agrarisch bedrijf naar een agrarisch technisch hulpbedrijf.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het vierde kwartaal van 2020.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 1 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen, of online via de website www.heusden.nl (inloggen met uw DigiD of Eherkenning). Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 1019533 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marino Kuper via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven