Ontwerp wijzigingsplan 'Naast Calfven 100, Ossendrecht'

Logo Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Naast Calfven 100, Ossendrecht’ (NL.IMRO.0873.OSCAxWP187xWYZlx21-ON01) voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een perceelsplitsing voor de realisatie van 1 woning. Voor deze wijziging wordt gebruikt gemaakt van de opgenomen wijzigingsbevoegdheid uit het vigerende bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Ossendrecht – Calfven, 1e herziening’.

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 28 september 2020 gedurende een periode van zes weken, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden. Ook is het plan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op www.woensdrecht.nl/bestemmingsplannen. Tevens is het plan te raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp wijzigingsplan ‘Naast Calfven 100, Ossendrecht’ en uw adresgegevens. Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer I. de Vreede via het algemene telefoonnummer 14 0164.

 

Hoogerheide, 28 september 2020

Naar boven