Voorbereidingsbesluit paraplubestemmingsplan: toevoeging begrippen ter voorkoming ongewenst gebruik van woningen

Logo Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 29 september 2020 heeft besloten te verklaren, dat een herziening wordt voorbereid van het gehele grondgebied van de gemeente Brielle conform artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening.

 

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Brielle zoals is weergegeven op de bij het besluit behorende tekening.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt met ingang van 30 september 2020 in werking en geldt voor de termijn van één jaar.

 

Het voorbereidingsbesluit is genomen om onder andere de begrippen “wonen” en “huishouden” in een paraplubestemmingsplan opnieuw te kunnen definiëren. Dit betekent dat gedurende de voorbereidingsbescherming van een jaar aanvragen voor omgevingsvergunningen die betrekking hebben op het huisvesten van meerdere huishoudens in één woning aangehouden zullen worden.

 

Het besluit met bijbehorende tekening ligt met ingang van 30 september 2020 ter inzage in de leeskamer in het stadskantoor, Slagveld 36 te Brielle. In verband met de maatregelen in het kader van het coronavirus is het stadskantoor alleen op afspraak te bezoeken. Indien u de stukken wenst in te zien, kunt u een afspraak maken met mevrouw E.R. van der Woude (e.vanderwoude@brielle.nl). U kunt ook telefonisch contact opnemen met het stadskantoor op telefoonnummer 0181-471111.

 

Het voorbereidingsbesluit is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0501.vbbesluitwonen-130).

 

Tegen het voorbereidingsbesluit staat op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en/of beroep open.

 

Naar boven