Gemeente Zeist - Ontwerpbestemmingsplan Kouwenhovenselaan 1, in Zeist

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kouwenhovenselaan 1” met ingang van donderdag 1 oktober 2020 gedurende 6 weken ter inzage ligt in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen.

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPKouwenhovenseln1-OW01

Plangebied

Stichting Utrechts Landschap wil het boerenerf aan de Kouwenhovenselaan 1 herbestemmen, waarbij de nieuwe functie ondergeschikt blijft aan het omliggende natuurgebied dat wordt ontwikkeld. Het plan voorziet in de realisatie van 2 woningen op het perceel, in ruil voor de sloop van overtollige agrarische bedrijfsbebouwing. Het bestemmingsplan maakt deze ontwikkeling mogelijk.

Beeldkwaliteitsplan

De beeldkwaliteit en verdere inrichting van het erf (materiaalkeuze, beplanting) is gebaseerd op een landelijke/agrarische sfeer en uitgewerkt in een beeldkwaliteitsplan. Het beeldkwaliteitsplan ligt samen met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 030. Ook is het mogelijk een zienswijze digitaal in te dienen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven