Kennisgeving Wet geluidhinder bestemmingsplan ‘Tarwewijk’

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 2 oktober 2020 voor een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 12 november 2020) ter inzage ligt het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder bestemmingsplan Tarwewijk.

 

Het ontwerpbesluit is te raadplegen via www.overheid.nl.

 

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om het ontwerpbesluit in te zien op een gemeentelijke locatie. U kunt op werkdagen contact opnemen met het Adviesloket bureau Ruimte en Leefomgeving van de DCMR (010-246 8300), dan zoeken we in overleg met u naar een maatwerkoplossing.

 

Belanghebbenden kunnen zienswijzen indienen op het ontwerpbesluit tot en met donderdag 12 november 2020. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ter attentie van bureau Ruimte en Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met het Adviesloket bureau Ruimte en Leefomgeving van de DCMR (010-246 8300).

 

Naar boven