Gemeente Amsterdam - besluit omgevingsvergunningen en besluit hogere grenswaarde - Jan Evertsenstraat 18,18b - Krommertstraat 10, Amsterdam

Logo Amsterdam

Besluit Omgevingsvergunning

Jan Evertsenstraat 18,18b - Krommertstraat 10, een omgevingsvergunning te verlenen voor het project ‘de herontwikkeling van de voormalige bioscoop’ bestaande uit appartementen, collectieve voorzieningen, een maatschappelijke voorziening en een commerciële ruimte op de locatie Jan Evertsenstraat 18,18b - Krommertstraat 10 in Amsterdam, onder de in dit besluit gestelde voorwaarden, OLO 3065695..

Besluit Hogere grenswaarde

Jan Evertsenstraat 18,18b - Krommertstraat 10, een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen voor wegverkeerslawaai (weg- en tramverkeer) vanwege de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg voor 63 dB voor 10 woningen aan de Jan Evertsenstraat, 51 dB voor 2 woningen aan de Krommertstraat en 49 dB voor 2 woningen (bovenste bouwlaag) aan de Jan Evertsenstraat ter plaatse van Jan Everstenstraat hoek Krommertstraat, OLO 3065695.

Beroepsclausule

De belanghebbende bij dit besluit kan op grond van artikel 7:1, eerste lid, onder d van de Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb), binnen zes weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, daartegen schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Het indienen van beroep schort de werking van dit besluit niet op.

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u (tegen kosten) een zogeheten voorlopige voorziening aanvragen. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatre-gelen kunnen worden getroffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij:

De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam

Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Postbus 75850

1070 AW AMSTERDAM

Naar boven