Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidwolderweg 38-40, Echten’

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Zuidwolderweg 38-40, Echten” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het bestemmingsplan

Het bestemmingplan voorziet in het wijzigen van de bestemmingen ‘Wonen’ en ’Agrarisch’ naar ‘Horeca. Het perceel Zuidwolderweg 40 te Echten is een voormalig boerenerf met bebouwing. Noordelijk grenst dit erf aan het horecaperceel Zuidwolderweg 38. Dit bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van Zuidwolderweg 40 ten behoeve van uitbreiding en verbreding van het bestaande horecabedrijf. Het bestaande horecaperceel Zuidwolderweg 38 maakt tevens onderdeel uit van dit plan. De percelen zijn kadastraal bekend als Ruinen, sectie F, nummers 1366 en 2678

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 1 oktober 2020 tot en met 11 november 2020 ter inzage. Inzien kan via:

1. Online op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00460-ON01), of op de gemeentelijke website: dewolden.nl /bestemmingsplan. Bij vragen kunt u contact opnemen met Tomas Post via telefoonnummer 14 0528.

2. Bij de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Gedurende de maatregelen vanwege het coronavirus zijn de gemeentelijke gebouwen beperkt toegankelijk en wordt u verzocht om een afspraak te maken, mocht het noodzakelijk voor u zijn om bij de balie de stukken in te zien. Hiervoor belt u 14 0528.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Tomas Post via telefoonnummer 14 0528. Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

Naar boven