Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Melkvaaller 2a te Westeremden

Logo Loppersum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning hebben verleend voor

het ruimtelijk toestaan van het gebruiken van een woning aan de Melkvaaller 2a te Westeremden voor detailhandel, meer specifiek het gebruiken van de woning voor opslag, een galerie en een winkel. De vergunning bestaat uit het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo). De aanvraag is geregistreerd onder WABO-2020-0464 en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0024.00BA0020-VG01.

Ter inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 29 september 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Loppersum. Zonder afspraak is het niet mogelijk om het gemeentehuis binnen te lopen om de stukken in te kunnen zien ten tijde dat de maatregelen i.v.m. het coronavirus gelden. Kijk voor de laatste stand van zaken op www.loppersum.nl of bel 0596-548200 voor een afspraak. Het besluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatienummer NL.IMRO.0024.00BA0020-VG01.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend door belanghebbenden bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Daarnaast kunt u in spoedeisende gevallen de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw beroepschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Burgemeester en wethouders

van de gemeente Loppersum

 

Naar boven