Terinzagelegging ontwerp Verzamelherziening Omgevingsbeleid provincie Zuid-Holland (partiële wijziging Omgevingsverordening, Omgevingsvisie en Programma ruimte)

Logo Zuid-Holland

Het ontwerp van de Verzamelherziening Omgevingsbeleid ligt met ingang van 24 januari 2020 gedurende 6 weken ter inzage. In deze periode kan iedereen met een zienswijze reageren op het door Gedeputeerde Staten vastgestelde ontwerp.

 

De Verzamelherziening Omgevingsbeleid is een bundeling van een aantal relatief kleine aanpassingen van de Omgevingsvisie, de Omgevingsverordening en het Programma ruimte. Het gaat vooral om wijzigingen die technisch of redactioneel van aard zijn, zoals het herstel van foutjes, maar er zijn ook enkele kleine inhoudelijke aanpassingen. De aanpassingen hebben onder andere betrekking op de begrenzing van het Natuurnetwerk Nederland, recreatiegebieden en weidevogelgebieden. Ook hebben de aanpassingen betrekking op enkele specifieke gebieden, zoals het Kroonjuweel Midden-Delfland, het Buijtenland van Rhoon en de woningbouwlocatie De Driesprong bij Kwintsheul.

 

Waar kunt u het ontwerp inzien?

 

Hoe dient u uw zienswijze in?

Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur digitaal, via het e-mailadres omgevingsbeleid@pzh.nl. Vermeld hierbij ook uw adresgegevens. U kunt uw zienswijze ook per post indienen: Provincie Zuid-Holland, Team Omgevingsbeleid, Postbus 90602 2509 LP Den Haag.

De uiterlijke datum voor het indienen van uw zienswijze is op vrijdag 6 maart.

 

Tip voor uw zienswijze

Maak uw zienswijze zo concreet mogelijk en geef daarbij aan op welke onderdelen van de documenten uw zienswijze betrekking heeft.

 

Vervolg

Alle indieners van een zienswijze worden geïnformeerd over de Nota van Beantwoording, waarin de zienswijzen worden voorzien van een reactie. De zienswijze kunnen leiden tot aanpassing van onderdelen van) het ontwerp. Provinciale Staten stellen uiteindelijk de Verzamelherziening Omgevingsbeleid vast.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij het team Omgevingsbeleid van de provincie Zuid-Holland: e-mail omgevingsbeleid@pzh.nl, of via www.zuid-holland.nl/omgevingsbeleid.

 

Naar boven