Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan ‘Hartenseweg 7, 2020’

Logo Renkum

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het volgende bestemmingsplan wordt voorbereid: ‘Hartenseweg 7, 2020’.

 

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de nieuwbouw van een woning aan de Hartenseweg 7 in Renkum ter plaatse van een bestaande (paarden)schuur. De (paarden)schuur, die op enige afstand van de weg ligt, wordt daarbij gesloopt en op dezelfde plek komt een woning met een iets kleinere oppervlakte. Tegelijkertijd wordt een groot deel van het perceel als natuur ingericht. Voor het plan wordt ook een beeldkwaliteitplan gemaakt. Daarmee wordt geregeld dat de woning een goede en passende kwaliteit krijgt en het terrein natuurlijk wordt ingericht.

 

Het plangebied heeft betrekking op het perceel aan de Hartenseweg 7, gelegen tussen Hartenseweg 5 en 9 in Renkum. Het plangebied is bekend als kadastraal perceel Renkum, sectie A, nummer 3517.

 

Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage en kunt u ook geen zienswijze indienen ten aanzien van het voornemen de bestemmingsplannen te gaan wijzigen. Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd kunt u stukken inzien en een zienswijze indienen. De verwachting is dat het bestemmingsplan en het bijbehorende beeldkwaliteitplan binnen een paar weken ter inzage zullen liggen.

Naar boven