Americaanseweg ong. Horst, Besluit hogere grenswaarde, 17-9-2020

Logo Horst aan de Maas

Bekendmaking

besluit hogere grenswaarden Americaanseweg ongenummerd te Horst.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het besluit hogere grenswaarden Americaanseweg ongenummerd te Horst, ter inzage ligt.

Toelichting

Dit besluit hogere grenswaarden heeft betrekking op de locatie, Americaanseweg ongenummerd te Horst, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie N, nr 1779.

Direct aanleiding voor de hogere grenswaarden procedure is het realiseren van 3 vrijstaande woningen. Hiervoor dient het bestemmingsplan te worden gewijzigd.

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 8.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77.

Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Binnen een termijn van 6 weken kan schriftelijk een gemotiveerd beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 ES Den Haag.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit en/ of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat zijn geweest.

Als beroep wordt ingesteld, bestaat de mogelijkheid om ook een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Aan het instellen van beroep en het verzoek op voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het team Omgeving, tel. (077)4779777.

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 17 september 2020

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

drs. R.F.I. Palmen, burgemeester

drs. J. van der Noordt MMO, secretaris

 

Naar boven