Voornemen vaststelling hogere waarden in verband met omgevingsvergunning herbouw woning Dongenseweg 4 te Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

Als gevolg van wegverkeer op de Dongenseweg te Kaatsheuvel is het college van burgemeester en wethouders van plan voor de omgevingsvergunning Dongenseweg 4 te Kaatsheuvel hogere waarden vast te stellen. Dit conform artikel 110a van de Wet geluidhinder.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit om hogere waarden vast te stellen en het bijbehorende akoestische onderzoek inzien. U kunt dit doen van donderdag 23 januari 2020 tot en met woensdag 4 maart 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de plannen bekijken via www.loonopzand.nl.

Reactie geven

Belanghebbenden kunnen binnen de genoemde periode een zienswijze indienen over de voorgenomen hogere waarden. Stuur uw schriftelijke zienswijze naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven