Vastgesteld bestemmingsplan

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 19 december 2019 het bestemmingsplan Herziening Snippergroen gemeente Nunspeet 2019 gewijzigd heeft vastgesteld.

 

Dit bestemmingsplan beoogt te voorzien in het bestemmen van stroken groen in de kernen Nunspeet en Elspeet als ‘Tuin’ of ‘Wonen’.

U kunt met ingang van 22 januari 2020 het vastgestelde bestemmingsplan inzien in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via Nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01166-vg01).

 

Bij de vaststelling van de bestemmingsplannen zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wijzigingen doorgevoerd. Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar het raadsbesluit, de nota van wijzigingen en het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan.

 

Met ingang van 23 januari 2020 kan gedurende zes weken tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze ingediend heeft. Tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad zijn aangebracht, kan een belanghebbende beroep instellen. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven