Rectificatie Publicatie Ontwerpwijzigingsplan Hoofdstraat 27 te Roderwolde NL.IMRO.1699.2016BPW003-ow02

Logo Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij voornemens zijn om gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid als bedoeld in artikel 37.6 van het bestemmingsplan ‘Kleine kernen Noordenveld’ voor het perceel Hoofdstraat 27 te Roderwolde. Dit bestemmingsplan dat is vastgesteld op 19 november 2014, biedt de mogelijkheid de bestemming ter plaatse van de aanduiding ‘wetgevingszone – wijzigingsgebied’ te wijzigen in de bestemming wonen. Op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent dit voornemen kenbaar te maken.

 

Het verzoek, het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan liggen met ingang van 12 augustus 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl  Mocht u hiertoe niet in de gelegenheid zijn dan kunt u de stukken inzien in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Hiervoor maakt u dan een afspraak met een medewerker van het team Ruimte. De publicatie is te vinden op www.officielebekendmakingen.nl en in het Roder Journaal en De Krant.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op de volgende wijze:

 

  • 1.

    Schriftelijk kunt u uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9400 AC Roden;

  • 2.

    Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken door hiervoor een afspraak te maken met Léan Beerlink van het team Ruimte via telefoon 050 5027222.

Na afloop van de termijn van terinzagelegging wordt door het college van burgemeester en wethouders een besluit genomen op het wijzigingsplan ‘Hoofdstraat 27 te Roderwolde’.

Naar boven