BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING – AFWIJKEN VAN BESTEMMINGSPLAN GLASTUINBOUWGEBIED KANAALZONE Smitsschorreweg 7 Westdorpe

Logo Terneuzen

 

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken op grond van artikel 3.12 van de Wet Algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij een omgevingsvergunning willen verlenen voor:

  • het afwijkend gebruik van het bestemmingsplan ‘Glastuinbouwgebied Kanaalzone’ en de daarop betrekking hebbende herziening 2017 op het adres Smitsschorreweg 7 Westdorpe (NL.IMRO.0715.OMGGTB05-ON01)

De omgevingsvergunning wordt verleend voor het uitbreiden van een bestaand glastuinbouwbedrijf met kassen, gietwaterbassin, verharding en waterberging (W-AOV190281).

 

Inzien omgevingsvergunning

De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. De ontwerpvergunning is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen.

De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 23 januari 2020 tot en met woensdag 4 maart 2020. De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen. Deze zaak is bekend onder zaaknummer W-AOV190281. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen vragen wij u een afspraak te maken met de heer E. Willemkens van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 22 januari 2020

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. (Jan) Lonink

De gemeentesecretaris, J.G. (Jan) Princen

Naar boven