Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw van De Nederlandse Aardolie Maatschappij, Assen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 20 december 2019 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) ontvangen van De Nederlandse Aardolie Maatschappij te Assen.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit binnen de bestaande inrichting NAM locatie Engwierum, gelegen aan Buterdykswei te Engwierum, op het perceel kadastraal bekend gemeente Ee, sectie L, nummer 348.

De voorgenomen activiteit betreft coiled tubing werkzaamheden aan put EWM-3. De werkzaamheden worden verricht met behulp van een mobiele installatie.

De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk overdag plaats. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom ’s avonds en in de nacht plaatsvinden. Transporten vinden zoveel mogelijk geconcentreerd plaats tijdens de dagperiode. De werkzaamheden starten op 20 januari 2020 en duren naar verwachting tot eind februari 2020. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer H. Vorsteveld (tel. 070 – 379 8923).

Naar boven