Rectificatie ontwerpbestemmingsplan Veenpluisweg 7, Neerkant

Logo Deurne

In de Staatscourant van 9 juli 2020 nr. 36968, is de terinzagelegging van het ‘ontwerpbestemmingsplan Veenpluisweg 7, Neerkant’ (NL.IMRO.0762.BP202002-B001) bekendgemaakt. Vanwege het ontbreken van een verwijzing naar de grenswijzing van het Natuur Netwerk Brabant uit de Interim omgevingsverordening Noord-Brabant, volgt deze rectificatie.

Wat zijn de plannen?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de herbestemming van een opjaagstation met reinwaterkelder naar één vrijstaande woning. De herbestemming van de locatie leidt tot het behoud en versterking van een bestaand cultuurhistorisch waardevol complex. Hiervoor dient tevens door de provincie Noord-Brabant de begrenzing van het gebied ‘Natuur Netwerk Brabant’ aangepast te worden.

Wat betekent dit voor u?

Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging, vanaf 10 juli 2020 gedurende 6 weken, tevens een mondelinge of schriftelijke zienswijze tegen het herbegrenzingsverzoek ‘Natuur Netwerk Brabant’ indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Publiekszaken, via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. De afdeling Publiekszaken is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar(0493) 38 77 11.

 

Naar boven