Opheffen gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats - ter hoogte van Zonnebloemlaan 76 gelegen aan de Narcissenstraat te Drunen

Logo Heusden

 

Verkeersbesluit met kenmerk 594280 besluitdatum 9 augustus 2019 Burgeme ester en wethouders van Heusden,

Gelet op:

Artikel 18, lid 1 onder d van de Wegenverkeerswet 1994 (hierna: WVVV); artikel 15 van de WVW; artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer; de

mandaatregeling van Heusden 2007 en het besluit van het college van burgemeester en

wethouders van de gemeente Heusden van 28 april 2008, waarbij het nemen van permanente verkeersbesluiten is gemandateerd aan de behandeld ambtenaar.

Overwegende dat:

De aanvrager geen gebruik meer maakt van de gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats.

nemen gelet op het voorgaande, het volgende

BESLUIT

Ter hoogte van Narcissenstraat de gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats met ingang van 27

januari 2020 op te heffen met als kenmerk 612158

Bord E6 van Bijlage I van het RVV 1990 alsmede een onderbord met kenteken van het voertuig te verwijderen om de parkeerplaats weer algemeen toegankelijk te maken.

Vlijmen, 7 januari 2020

namens het college van Heusden,

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen schriftelijk en binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Wilt u het bezwaarschrift ondertekenen en ervoor zorgen dat het in ieder geval de volgende gegevens bevat:

• uw naam en adres;

• de datum;

• een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

• argumenten voor het bezwaar;

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk hiervoor op

www.heusden.nl/Digitale_balie/E_Formulieren. Hiervoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naast het bezwaarschrift kunt u bij de Rechtbank een voorlopige voorziening en/of schorsing van het besluit vragen. Zo kunt u in een dringend geval, in afwachting van de beslissing op het bezwaarschrift, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen.

Een verzoek kunt u doen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht; ook hiervoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Schriftelijk kan ook en wel bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

 

Naar boven