Kennisgeving weigering omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) uitgebreide voorbereidingsprocedure, OLO-nummer 2004093, op het adres Singelgracht t/o Stadhouderskade 46 te Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt secretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), besluit om de aangevraagde omgevingsvergunning met OLO-nummer: 2004093 te weigeren, geen toepassing te geven aan artikel 2.12 eerste lid sub a, onder 3 van de Wabo, en niet af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Water in de Pijp”, voor het realiseren van een aanlegsteiger (een drijvende steiger) ten behoeve van 10 onbemande elektrische sloepen (van 5,5 x 2 m) in de Singelgracht tegenover Stadhouderskade 46, het plaatsen van twee (2) laadpalen op de steiger en één sectiekast op de kade.

Ter inzage legging

De aanvraag, de beschikking en bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van dinsdag 18 februari 2020 tot en met maandag 30 maart 2020, tijdens de openingstijden bij het stadsloket van stadsdeel Zuid (ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923), geopend op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur.

De mededeling kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingen en via www.officiëlebekendmakingen.nl.

Beroep

Gedurende genoemde periode kunt u een beroepschrift instellen. U moet wel een zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend of goede redenen hebben waarom u dit niet heeft gedaan.

Uw beroepschrift kunt u sturen naar de Rechtbank Amsterdam, Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW AMSTERDAM.

 

Amsterdam, 17 februari 2020,

Het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

Naar boven