Besluit van de algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van 13 februari 2020, nr. MD202003INSTHH, houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019

De algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,

Gelet op artikel 19 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZK 2019;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 1 wordt als volgt gewijzigd:

  • 1°. In onderdeel f, wordt ‘de afdeling Personeel & Organisatie, de afdeling Concernstaf’ vervangen door ‘de afdeling Concernstaf, Personeel & Organisatie’ en wordt ‘de afdeling Certificerings Autoriteit, de afdeling Uitvoeringskader en Betaalorgaan’ vervangen door ‘de afdeling Uitvoeringsbeleid’.

  • 2°. Onder vervanging van de punt door een puntkomma in onderdeel x, wordt een nieuw onderdeel toegevoegd, luidende:

    y. CAO Rijk:

    de laatstelijk afgesloten collectieve arbeidsovereenkomst voor ambtenaren, werkzaam binnen de sector Rijk.

B

Artikel 2 wordt als volgt gewijzigd:

1°. In het tweede lid, onderdeel a, wordt ‘op grond van artikel 34 van het ARAR’ vervangen door: ‘bedoeld in hoofdstuk 4 van de CAO Rijk’.

2°. Het tweede lid, onderdeel b, komt te luiden:

  • b. het toekennen van verplichte en onverplichte schadeloosstellingen, vergoedingen en overige geldelijke tegemoetkomingen;

3°. In het tweede lid, onderdeel c, wordt ‘op grond van artikel 91 van het ARAR’ vervangen door: ‘bedoeld in hoofdstuk 15 van de CAO Rijk’.

C

In artikel 3, tweede lid, onderdeel p, en artikel 4, tweede lid, onderdeel j, wordt ‘IKAP-aanvragen’ vervangen door ‘IKB-aanvragen’.

D

In de artikelen 3, tweede lid, onderdelen l en m, en 4, tweede lid, onderdeel g, wordt ‘tijdelijke aanstelling’ vervangen door ‘arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd’.

E

In artikel 7, derde lid, wordt ‘en’ vervangen door een komma en wordt na ‘de juristen van het Kennisteam Beroepen van die afdeling,’ ingevoegd ‘en de juristen werkzaam op het werkterrein van dat kennisteam’.

F

In artikel 10, derde lid, wordt in de tabel ‘procescoördinator € 2.500.000 € 2.500.000 € 1.500.000 € 1.500.000’ vervangen door:

‘Procescoördinator

€ 2.500.000

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.’

en wordt daarna ingevoegd:

‘Programmacoördinator

n.v.t.

€ 2.500.000

€ 1.500.000

€ 1.500.000 ‘

G

In artikel 11, derde lid, wordt ‘Personeel & Organisatie’ vervangen door ‘Concernstaf, Personeel & Organisatie’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2020.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 13 februari 2020

H.A. Harmsma algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, t.a.v. de afdeling Juridische Zaken, Postbus 40219, 8004 DE Zwolle.

Naar boven