Ontwerp uitwerkingsplan Bangert en Oosterpolder, fase 5 Noord – tweede partiële herziening, Hoorn

Logo Hoorn

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van de tweede partiële herziening van het uitwerkingsplan Bangert en Oosterpolder, fase 5 Noord en de daarbij behorende stukken ter inzage liggen.

 

Begrenzing van het gebied

Het plangebied ligt in het oosten van het ontwikkelgebied Bangert en Oosterpolder, fase 5 Noord.

 

Doel van de herziening

In het uitwerkingsplan ontbreekt de ligging van de voorgevel van nieuw te bouwen woningen. Met deze herziening wordt de gevellijn toegevoegd.

 

Op basis van artikel 3.6 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening kan een uitwerkingsplan worden herzien als de herziening betrekking heeft op nog in te richten gronden binnen een geldend uitwerkingsplan.

In het geldende uitwerkingsplan Bangert en Oosterpolder, fase 5 Noord is de woonbestemming nog niet gerealiseerd en kan het plan worden herzien.

 

Ter inzage

Het ontwerp van het plan en de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 17 december 2019 tot en met maandag 27 januari 2020 voor iedereen ter inzage in het stadhuis van Hoorn. Ze zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0405.UPBOfase5NoordPH2-on01).

 

Wilt u reageren?

Gedurende de periode van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen. Dat kan op de volgende wijze:

- schriftelijk: aan het college van burgemeester en wethouders van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn of als bijlage via de e-mail naar gemeente@hoorn.nl;

- mondeling: maakt u hiervoor eerst een afspraak met de gemeente Hoorn, telefoon 0229 252200.

Naar boven