Kennisgeving besluit omgevingsvergunning Edisonweg ong., Grootdonkweg ong. en de Knokert ong. te Veghel (bouwen van 4 windturbines)

Logo Meierijstad

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad hebben op 8 november 2019 een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning op locatie Edisonweg ong., Grootdonkweg ong. en de Knokert ong. te Veghel. De aangevraagde vergunning is verleend. Het besluit bevat de activiteiten:

  • Bouwen

  • Planologische afwijking

  • Milieu (omgevingsvergunning beperkte milieutoets)

Gegevens aanvraag

Omschrijving: bouwen van 4 windturbines

Locatie: Edisonweg ong., Grootdonkweg ong. en de Knokert ong. te Veghel

Zaaknummer: OV-2019-0407

Startdatum beroepstermijn: 11 november 2019

Ter inzage

De aanvraag en het besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 november 2019 zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden.

Mogelijkheid van beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken vanaf 11 november 2019 beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA, Den Haag, door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

  • belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het beroepschrift (in tweevoud) moet de gronden van het beroep bevatten en zijn ondertekend.

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening (schorsing) aanvragen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Bij dit verzoek voegt u een afschrift van het ingediende beroepschrift. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is geen termijn verbonden. U kunt ook digitaal beroep instellen of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/

Voor het instellen van beroep of het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Nadere informatie kunt u vinden op www.raadvanstate.nl

Ter voorkoming van onnodige dossiervorming vraagt de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State u bij de indiening van uw beroepschrift te volstaan met bijvoeging van een kopie van het bestreden besluit. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State zal na de ontvangst van uw beroepschrift alle relevante stukken opvragen bij de gemeente.

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden u aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Het wordt aanbevolen in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

Naar boven