Voorbereidingsbesluit strand bij Dishoek te Koudekerke

Logo Veere

 

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 november 2019 heeft besloten dat er op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het strand bij Dishoek te Koudekerke vanaf de Strandweg tot aan de gemeentegrens met Vlissingen om de planologische mogelijkheid van strandslaaphuisjes te blokkeren. Het voorbereidingsbesluit geldt voor het gebied zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 12 november 2019 in werking. Het heeft een werkingsduur van een jaar.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende bestanden liggen van 12 november 2019 t/m 23 december 2019 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis aan de Traverse 1 te Domburg.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende bestanden is vanaf 12 november 2019 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0717.0149VBStranDhk-VG01. Tevens is het voorbereidingsbesluit vanaf dan in te zien op de gemeentelijke website www.veere.nl onder “Inwoners en bezoekers – Bouwen en wonen - Ruimtelijke plannen buiten de kernen – Voorbereidingsbesluit”.

Een voorbereidingsbesluit is geen besluit in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Domburg, 12 november 2019.

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, de burgemeester,

J.F.M. Steinbusch drs. R.J. van der Zwaag

Naar boven