Ontwerp bestemmingsplan “Trentweg 27, Erp”

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Trentweg 27, Erp” met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van dinsdag 12 november 2019 tot dinsdag 24 december 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan “Trentweg 27, Erp” elektronisch raadpleegbaar op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGV000BP0042018P-ON01.

 

Het bestemmingsplan voorziet in de herbestemming van de locatie Trentweg 27. Het pand met bijbehorende gronden is voorheen gebruikt ten behoeve van een veehouderij. In het voorgenomen initiatief vormt de planlocatie een plek waar de initiatiefnemers samenwonen met zorgbehoevenden, waarbij de zorgbehoevenden dagbesteding zal worden aangeboden in de vorm van kleinschalige agrarische activiteiten. Het gaat om het realiseren van 4 tot 10 plekken.

 

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met de heer Jeroen van de Wijdeven van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 0413-381532.

 

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

 

Veghel, 7 november 2019

 

Publicatie in:

 

  • 1.

    Gemeenteblad Meierijstad

  • 2.

    Staatscourant

Naar boven