Ontwerp-Omgevingsvergunning ‘Parc Sandur, Zuidbargerstraat 142’ en Ontwerp-Besluit hogere grenswaarde

Logo Emmen

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het adres Zuidbargerstraat 142 te Emmen. De aanvraag is geregistreerd onder zaak 1503-2019’ en heeft als planidentificatienummer ‘NL.IMRO.0114.Zaak20191503-V501’. De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen bouw en strijdigheid met het bestemmingsplan en handelen in strijd met het bestemmingsplan.

 

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (‘Parc Sandur, Zuidbargerstraat 142’ met planid ‘NL.IMRO.0114.Zaak20191503-V501’).

 

Ontwerpbesluit vaststellen hogere grenswaarde

Het college van burgemeester en wethouders van Emmen is van plan om een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 82 e.v. van de Wet geluidhinder vast te stellen ten behoeve van bovengenoemde omgevingsvergunning.

Het plan is gelegen binnen de bestaande geluidzone van de Zuidbargerstraat in Emmen. Om het gewenste plan mogelijk te maken vanuit de Wet geluidhinder is een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai nodig van 50 dB op woning 2 (zuidelijke woning). Zaak 264418-2019.

 

Procedure

De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf 16 oktober 2019 gedurende een termijn van zes weken ter inzage tijdens kantooruren op afspraak bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen.

 

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen aan een omgevingsvergunning en het vaststellen van hogere grenswaarden kan een ieder gedurende een termijn van zes weken, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via gemeente.emmen.nl/producten/zienswijze.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen via telefoonnummer 140591.

 

 

Emmen, 15 oktober 2019

burgemeester en wethouders van Emmen,

Naar boven