Ontwerp besluit weigering omgevingsvergunning voor het realiseren van een zonnepanelenpark op de locatie Emmaberg ongenummerd

Logo Valkenburg aan de Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken, gelet op de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene Wet Bestuursrecht, bekend dat zij voornemens zijn een aanvraag omgevingsvergunning te weigeren voor de activiteiten ‘het bouwen van een bouwwerk’ en ‘handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening’ op de percelen aan de Emmaberg ongenummerd, kadastraal bekend  gemeente Valkenburg, sectie T, nummer 83, 88, 91 en 92 te Valkenburg.

Het ontwerpbesluit tot het weigeren ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 17 oktober 2019 tot en met 27 november 2019 op afspraak ter inzage bij het team vergunningen van de gemeente Valkenburg aan de Geul, Geneindestraat 4 te Valkenburg.

Gedurende de ter inzage termijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het Klantcontact centrum (14 043).

 

Naar boven