Ontwerp omgevingsvergunning, realisatie van 72 logiesunits voor arbeidsmigranten, Zuidbuurtseweg 1, gemeente Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van 72 logiesunits voor arbeidsmigranten, verdeeld over 6 tweelaagse gebouwen voor de duur van 15 jaar aan de Zuidbuurtseweg 1, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo te nemen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3.

 

Het bouwplan is in strijd met het vigerende bestemmingsplan omdat het perceel bestemd is voor de functie bedrijf. De functie logies valt niet onder deze bestemming en is daarom strijdig met het vigerende bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex”.

 

Ter inzage

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken vanaf 17 oktober 2019 gedurende 6 weken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl  met planid. NL.IMRO.0622.0225pbZuidam2013-0020.

 

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website, waar verwezen wordt naar de link https://www.officielebekendmakingen.nl. Er zijn geen papieren stukken beschikbaar. U kunt wel op het Stadskantoor (gedurende openingstijden) digitaal de stukken komen inzien indien u niet zelf over internet beschikt.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze op het plan kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, team ERWM, telefoonnummer 010-2484000. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. hoofd afdeling SO, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeldt u daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

 

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

 

Vlaardingen, 16 oktober 2019

 

Naar boven