Bekendmaking vervangend vaststellingsbesluit bestemmingsplan Hoevelaar fase 1

Logo Woudenberg

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het geconstateerde gebrek in het bestemmingsplan Hoevelaar fase 1 is hersteld door het nemen van een vervangend vaststellingsbesluit door de gemeenteraad op 26 september 2019. Dit naar aanleiding van de tussenuitspraak d.d. 24 juli 2019 van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met het vervangende vaststellingsbesluit is de aanduiding waarmee de locatie van de ontsluiting van fase 1 wordt vastgelegd gewijzigd.

Ter inzage

Het raadsbesluit van 26 september 2019 waarmee het geconstateerde gebrek in het bestemmingsplan Hoevelaar fase 1 is hersteld ligt met de bijbehorende stukken vanaf 16 oktober 2019 tot en met 26 november 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg.

Het bestemmingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het bestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0351.BP2017hoevelaar‐vg03.

Beroep

Alleen tegen de aangebrachte wijziging in het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van ter inzage legging door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Binnen de hiervoor genoemde beroepstermijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen als ook een beroepschrift is ingediend.

 

Naar boven