Gemeente Tynaarlo - Bestemmingsplan “Natuurbegraafplaats Landgoed Den Dollard Oudemolen” en Aanwijsbesluit bijzondere begraafplaats onherroepelijk.

Logo Tynaarlo

 

De gemeenteraad van Tynaarlo heeft op 11 juni 2019 de volgende besluiten vastgesteld.

a. het bestemmingsplan Natuurbegraafplaats Landgoed Den Dollard Oudemolen (NL.IMRO.1730.BPgravenDenDollard-0401).

b. Het besluit als bedoeld in artikel 40 van de Wet op de Lijkbezorging tot aanwijzing van het gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Vries, sectie W nr. 1792, met een oppervlakte van ca. 100 m2, plaatselijk bekend Linthorst Homanweg1 te Oudemolen, als bijzondere begraafplaats met maximaal 7 graven voor privégebruik.

De besluiten zijn onherroepelijk geworden aangezien geen beroep is ingesteld bij respectievelijk de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en gedeputeerde staten van Drenthe.

Inzien van de stukken

De onherroepelijk geworden besluiten liggen met ingang van 18 oktober 2019 tijdens onze openingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

Daarnaast kunt u de documenten met bijlagen vanaf 18 oktober 2019 inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van de documenten kunt u gebruik maken van het identificatienummer NL.IMRO.1730.BPgravenDenDollard-0401.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven