Ontwerpomgevingsvergunning Zuidzijdseweg 120 C te Polsbroek

Logo Lopik

 Burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het omzetten van de woonbestemming in een bestemming Wonen met kamerverhuur ter plaatse van het perceel Zuidzijdseweg 120 C te Polsbroek.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen zijn Burgemeester en wethouders voornemens op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

 

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken liggen van 16 oktober 2019 tot en met 27 november 2019 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Dienstverlening Ook buiten deze openingstijden kan de aanvraag worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

 

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie kunt u tijdens

Naar boven