Wijziging bestemming Mokweg 12 in Den Hoorn

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaande percelen een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

(1797 SB) Mokweg 12 - Den Hoorn: 1799371 Toepassen van de wijzigingsbevoegdheid voor vrijkomende agrarische bebouwing. De bestemming ‘Agrarisch – Zeepolders’ wordt gewijzigd naar

‘Wonen – Vrijkomende agrarische bebouwing’. Hier wordt op de verbeelding 145 m² aan voormalige agrarische bedrijfsbebouwing opgenomen.  

Inzage: De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen van 15 oktober 2019 tot en met 25 november 2019 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven