DEFINITIEF BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING Zonnepark Roodehaan fase IIb te Groningen

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op [datum] (verzonden {datum]) omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een grondgebonden zonnepark Roodehaan fase IIb te Groningen, kadastraal bekend kadastraal bekend NDK, G, 710, 2442, 2438, 2461 te Groningen.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit heeft vanaf 11 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage gelegen bij de afdeling VTH van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1, 9723 ZR te Groningen. Er zijn gedurende deze periode wel zienswijzen naar voren gebracht. Het definitieve besluit is ten opzichte van het ontwerp ongewijzigd vastgesteld.

Het definitieve besluit ligt vanaf 17 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur vrije inloop zonder afspraak. Van 13.00 uur tot 17.00 uur alleen op afspraak. Een afspraak kunt u maken via https://eloket.groningen.nl .

Beroepschrift

De beroepstermijn van het definitieve besluit start op 17 oktober 2019 voor een periode van zes weken. Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden [en de indieners van de zienswijzen] een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Guyotplein 1, Postbus 781, 9700 AT te Groningen. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via https://www.rechtspraak.nl .

Voorlopige voorziening Een beroepsschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast het indienen van beroep ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven