Ontwerp wijzigingsbesluit Postweg 129

Logo Texel

Bestemmingsplan – Ontwerp wijzigingsbesluit

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaand perceel een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

 

(1795 JL) Postweg 129 – De Cocksdorp: 1350594 Wijziging van het agrarisch bouwvlak en wijziging aanduiding ‘Specifieke vorm van agrarisch-erf’. De wijziging is noodzakelijk om de bouw van een bollenschuur en herbouw van de stolp mogelijk te maken.

 

Inzage:

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van dinsdag 27 augustus 2019 tot en met maandag 7 oktober 2019 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  

Reageren:

Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

 

Den Burg, 14 augustus 2019

College van burgemeester en wethouders van Texel

Naar boven