Ontwerpbestemmingsplan "Goorweg 7to"

Logo Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 22 augustus 2019 het ontwerpbestemmingsplan "Goorweg 7to" (NL.IMRO.0785.BP2018006Goorwegto-ow01) gedurende zes weken (tot en met 2 oktober 2019) voor een ieder ter inzage ligt.

 

Doel, ligging en begrenzing

Het plan voorziet in een wijziging van de huidige bestemming ("Agrarisch-Paardenhouderij") naar een bedrijfsmatige bestemming ten behoeve van statische (hobbymatige) opslag met dien verstande dat zelfstandige detailhandel wordt uitgesloten. Het perceel is kadastraal bekend als: gemeente Goirle, sectie K, nummer 462. Voor de exacte omvang en ligging van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

 

Ter inzage en reageren

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerpbestemmingsplan liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30, uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien.

Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.goirle.nl en op de landelijke voorziening voor bestemmingsplannen www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerp-bestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

 

* schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, Postbus 17, 5050 AA te Goirle), of

* mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar Theo Li (telefoon 013-531 06 57).

 

Goirle, 21 augustus 2019

het college van burgemeester en wethouders,

Jolie Hasselman gemeentesecretaris

Mark van Stappershoef burgemeester

Naar boven