[Omgevingsvergunning voor het realiseren van twee vrijstaande wonignen op het adres Odijkseweg 60a en b in Houten (UV19012).Uitgebreide WABO-procedure artikel 2.12 lid 1 letter a sub 3]

Logo Houten

De omgevingsvergunning, ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit, ligt ter inzage bij de gemeente Houten van 18 juli 2019 tot en met 28 juli 2019.

Houten

Het realiseren van twee vrijstaandee woningen op het adres Odijkseweg 60a en b in Houten (procedurenummer UV19012).

Inzien besluit

Om het besluit te kunnen inzien, moet u telefonisch of via www.houten.nl/afspraak (kies bij product ‘Inzien/informatie documenten’) een afspraak maken.

Beroep

U kunt alleen beroep instellen als u tijdig een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren heeft gebracht of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Belanghebbenden kunnen tot en met 12 juni 2019 beroep tegen het besluit aantekenen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, onder vermelding van Bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht; daar zijn kosten aan verbonden en het schorst niet de werking van het besluit. Voor het schorsen van de werking van een besluit moet onder vermelding van voorlopige voorziening een voorlopige voorziening worden gevraagd bij bovengenoemde rechtbank; daar zijn kosten aan verbonden.

Inhoud

Een beroepschrift en een vraag om voorlopige voorziening moeten ten minste bevatten:

 

  • 1.

    Uw naam en adres, datum en handtekening;

  • 2.

    Een omschrijving, datum en kenmerk van het besluit;

  • 3.

    De reden(en) waarom u het niet met dat besluit eens bent.

 

Naar boven