Vooraankondiging en terinzagelegging voorontwerp besluiten bestemmingsplan Partiële herziening Dormio resort Veluwemeer (8031)

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij besluiten voorbereiden voor het bestemmingsplan Partiële herziening Dormio resort Veluwemeer (8031). Dit plan ligt in het gebied Ellerveld nabij het walibiterrein en gaat onderdeel uitmaken van bestemmingsplan Ellerveld (8030). De partiële herziening voorziet in wijzigingen in de bouwregels en de plankaart. Er wordt geen functieverandering mogelijk gemaakt.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Inspraak

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan besluiten ter inzage liggen.

De volgende voorontwerp besluiten liggen ter inzage:

1. Voorontwerp bestemmingsplan "Partiële herziening Dormio resort Veluwemeer (8031)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening..

 

U kunt de stukken inzien van van 18 juli tot en met 28 augustus bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.8031-VO01

 

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met dhr. E. Kruger via het telefoonnummer 14 0321.

 

 

Dronten, 17 juli 2019.

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven