WABO uitgebreide procedure kennisgeving beschikking, NedZink B.V. Budel-Dorplein

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraag voor een vergunning ingevolgde de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van NedZink B.V. De aanvraag begtreft de nieuwbouw van een productiegebouw, gelegen aan Hoofdstraat 1 te Budel-Dorplein.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning voor de aanvraag verlenen.

De aanvraag, de beschiking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 18 juli 2019 tot en met 29 augustus 2019 ter inzage bij de gemeente Cranendonck. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzern wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met mw. S. Gulickx, telefoon (088) 369 06 589. Vanaf het moment van terinzagelegging is de beschikking te bekijken op de internetsite 'www.brabant.nl'.

Het is ook mogelijk om de kennisgeving in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen de beschikking kan tot en met 29 augustus 2019 beroep worden ingesteld door de belanghebbende die:

- zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpbeschikkingen;

- het oneens zijn met de wijzigingen die in de beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen zijn aangebracht;

- redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerpbeschikkingen.

Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u beroep instelt en gemotiveerd worden, ondertekend te zijn en voorzien zijn van een datum. Het beroepschrift moet worden gericht aan de voorzieningsrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek door de voorzieningenrechter is beslist.

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2019-038 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

's-Hertogenbosch, juli 2019

Naar boven