Verleende omgevingsvergunning brandveilig gebruik

Logo Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op artikel 2.1 lid 1 onder d van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 2.2 van het Besluit omgevingsrecht, omgevingsvergunning verleend is voor het brandveilig gebruik van

 

  • Stellendam, Zuiderdiepstraatweg 28, logiesgebouw

 

Inzage

De stukken kunt u inzien vanaf woensdag 17/07/19 tot en met dinsdag 27/08/19 in het gemeentehuis, van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op maandag en vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 09.00 uur tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt de stukken in pdf-formaat ook inzien op www.goeree-overflakkee.nl/terinzage.

 

Beroepstermijn

Vanaf donderdag 18/07/19 kan gedurende zes weken beroep tegen de verleende omgevingsvergunning worden ingesteld bij Rechtbank te Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam, door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning hebben kunnen indienen;

  • belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die bij verlening van de omgevingsvergunning zijn aangebracht.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de voorzieningenrechter van Rechtbank Rotterdam verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

 

Inwerkingtreding

De verleende omgevingsvergunning treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van een besluit niet. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, treedt de omgevingsvergunning niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Naar boven