ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen Zalkerdijk 29,  Zalk

Logo Kampen

Het college maakt bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een steltenberg op het adres Zalkerdijk 29 te Zalk.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 4 juli 2019 besloten om hiervoor een Verklaring van Geen Bedenkingen te verlenen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • 1.

    het bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a van de Wabo;

  • 2.

    het gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c van de Wabo.

  •  

Het perceel Zalkerdijk 29 wordt door initiatiefnemer en diens huishouden gebruikt voor wonen met een kleinschalige hobbymatige veehouderij. De steltenberg is beoogd ten behoeve van de kleinschalige hobbymatige veehouderij. De steltenberg verkrijgt een bouwhoogte van 8 meter en een oppervlakte van circa 55 m2.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp- Verklaring van Geen Bedenkingen liggen met ingang van 17 juli 2019 tot en met 28 augustus 2019 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het stadhuis. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991273-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college. Zienswijzen tegen het ontwerp Verklaring van Geen Bedenkingen richt u aan de gemeenteraad. Het postadres is Postbus 5009, 8260 GA Kampen.  

In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerp besluit dan wel de ontwerp verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke leefomgeving, via telefoonnummer 14038.

 

Naar boven