Gemeente Oldenzaal - reserveren van een gehandicaptenparkeerplaats nabij Beatrixstraat 125 in Oldenzaal,

Logo Oldenzaal

reg.nr. 20907-2019

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldenzaal;

OVERWEGINGEN TEN AANZIEN VAN HET BESLUIT

gelet op artikel 15 van de Wegenverkeerswet 1994;

mede gelet op artikel 2, lid 1 van de Wegenverkeerswet 1994;

voorgenomen het verzoek om een vaste parkeerplaats nabij Beatrixstraat 125 in Oldenzaal;

overwegende dat in verband met de lichamelijke gesteldheid van bedoelde gehandicapte het wenselijk is dat ter plaatse een parkeerplaats wordt gereserveerd nabij de woning nabij Beatrixstraat 125 in Oldenzaal;

dat betrokkene niet beschikt over parkeerruimte op eigen terrein;

dat er in veel gevallen slechts op zodanige afstand van de woning parkeerruimte beschikbaar is dat betrokkene deze niet of slechts met grote moeite kan bereiken;

dat de nabij Beatrixstraat 125 in Oldenzaal binnen de bebouwde kom ligt en in beheer en onderhoud is bij deze gemeente;

dat betrokkene in het bezit is van een geldige gehandicaptenparkeerkaart;

BESLUIT

door plaatsing van bord E6, met onderbord (V-344-VL) met de daarbij behorende markeringen, van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, nabij de woning nabij Beatrixstraat 125 in Oldenzaal een gehandicaptenparkeerplaats te reserveren tot uiterlijk 1 april 2020.

MEDEDELINGEN

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken, ingaand op de dag na publicatie in de Staatscourant van bovenstaand besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal. Belanghebbenden kunnen ook digitaal bezwaar maken via http://www.oldenzaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Als u ingelogd bent met DigiD kunt u het bezwaarschrift digitaal invullen.

Gelijktijdig kunnen zij bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 10067, 8000 GB in Zwolle een verzoek om voorlopige voorziening of schorsing doen. Een verzoek om voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het in behandeling nemen van zo’n verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

INFORMATIE

Voor inlichtingen over de procedure kunt u contact opnemen met team Veiligheid, bereikbaar op telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Oldenzaal, 9 juli 2019

namens het college van burgemeester en wethouders

Carlien Ankone

medewerker APV/Bijzondere wetten

 

Naar boven