Vrieswijk 3a in Raalte

Logo Raalte

Op 5 juli 2019 is een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een kantoor buiten het bouwvlak en de bouwhoogtes die niet voldoen aan de minimum en maximum geëiste hoogtes. Het gebruik van het bouwwerk in strijd met paraplubestemmingsplan Parkeren voor het realiseren van 12 van de vereiste 16 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het besluit omgevingsvergunning biedt een planologische regeling voor het bouwen van een kantoor buiten het bouwvlak en de bouwhoogtes die niet voldoen aan de minimum en maximum geëiste hoogtes. Het gebruik van het bouwwerk in strijd met paraplubestemmingsplan Parkeren voor het realiseren van 12 van de vereiste 16 parkeerplaatsen op eigen terrein. aan de Vrieswijk 3a (voorlopig adres) in Raalte.

Op basis van het vigerende bestemmingsplan “Salland I” is dit niet mogelijk. Om medewerking te verlenen aan het voorgestane gebruik hebben burgemeester en wethouders besloten om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° af te wijken van het bestemmingsplan.

De stukken zijn te raadplegen in het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

 

Naar boven