Ontwerpwijzigingsplan ‘Weversbuurt 8 te Katlijk’

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, met toepassing van het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van donderdag 21 juni 2019 voor een periode van zes weken het wijzigingsplan Weversbuurt 8 te Katlijk ter inzage wordt gelegd.

Toelichting

Dit ontwerpwijzigingsplan voorziet in het toekennen van een woonbestemming aan de voormalige boerderijwoning aan de Weversbuurt 8 te Katlijk. Op het perceel was tot voor kort een agrarisch bedrijf gevestigd. De bedrijfsbebouwing is inmiddels afgebroken en de bestaande bedrijfswoning kan middels een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan Buitengebied bestemd worden voor wonen. Voor het overige zijn er geen wijzigingen voorzien.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsbesluit en bijbehorende stukken kunt u gedurende de hiervoor genoemde termijn inzien op de website www.heerenveen.nl/actueel/ter-inzage/

Tevens kunt u de papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan inzien tijdens openingsuren in het gemeentehuis (centrale receptie), Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling bij het college een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbesluit:

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een schriftelijke zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam, adres en handtekening van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met Mark Hoogvliet van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 14 0513.

 

Naar boven