\ Onderwerp: vaststelling bestemmingsplan ‘Jan Peukensweg 75 te Klimmen’

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken bekend dat op 29 mei 2019 de gemeenteraad het bestemmingsplan “Jan Peukensweg 75 te Klimmen” heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Jan Peukensweg 75 te Klimmen en regelt een beperkte vormverandering van het bouwvlak.

\ Ter inzage en beroep

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 20 juni 2019 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het klantcontactcentrum van de gemeente Voerendaal, Raadhuisplein 1. U kunt de stukken ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft identificatienummer: NL.IMRO.0986.BPjpeukensweg75-VG01.

\ Beroep

Als u belanghebbende bent en eerder op tijd een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan heeft ingediend of kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest op tijd een zienswijze in te dienen, kunt u gedurende de 6 weken dat het plan ter inzage ligt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend zijn.

\ In werking

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Als u beroep heeft ingesteld of anderszins partij bent in de beroepszaak en u vindt dat er dringende redenen zijn om alvast een voorlopig oordeel van de rechter (een voorlopige voorziening) te vragen over het bestemmingsplan, dan kunt u dit kenbaar maken via een schriftelijk en gemotiveerd verzoek om voorlopige voorziening. Dit verzoek kunt u sturen naar de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op bovengenoemd adres. Als u een dergelijk verzoek heeft gedaan, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat de Voorzitter een beslissing op uw verzoek heeft genomen

 

Burgemeester en Wethouders gemeente Voerendaal

Voerendaal, 19 juni 2019

Naar boven