Besluit van het domeinbestuur Toegepaste Technische Wetenschappen (TTW) van 11 juni 2019 tot wijziging van de call for proposals ‘Connecting Innovators’ HTSM 2019 Richtlijnen, Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Het domeinbestuur TTW;

gelet op artikel 6, vierde lid, van de Wet op de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek en artikel 2.1.2, eerste lid, van de NWO Subsidieregeling 2017;

gelet op artikel 6.3, eerste en tweede lid, van het Bestuursreglement NWO 2017, alsmede artikel 3.1, eerste en derde lid, en artikel 4.2, eerste lid, van het Domeinreglement TTW 2017;

overwegende dat in de ‘Connecting Innovators’ Call for proposals HTSM 2019 Richtlijnen, in de Staatscourant gepubliceerd op 18 april 2019, nr. 21402, aangepast dient te worden nu een additioneel budget beschikbaar is voor de ronde van 2019

BESLUIT:

Artikel 1

De call for proposals ‘Connecting Innovators’ HTSM 2019 Richtlijnen te wijzigen als volgt:

Onder paragraaf 3. Programmabudget wordt de tekst:

“Het totale programma budget van HTSM2019 bedraagt M€ 5,5 vanuit NWO-TTW. Dit bedrag is exclusief een n.t.b. bijdrage van het TKI-HTSM.

De TKI-HTSM-bijdrage kan worden ingezet onder voorbehoud dat aan de door de overheid opgelegde voorwaarden wordt voldaan. Indien de TKI-HTSM-bijdrage wordt bevestigd, zullen deze voorwaarden onderdeel uitmaken van de honoreringsvoorwaarden.

De aanwendingsperiode van de TKI-middelen is beperkt. De private bijdragen dienen ontvangen te zijn voor het einde van de aanwendingsperiode. In de afspraken met de cofinanciers dient hier rekening mee gehouden te worden.

NWO-domein TTW zal de bijdrage van het TKI-HTSM en de voorwaarden publiceren zodra deze bevestigd zijn.”

gewijzigd in:

“Het programmabudget van HTSM2019 bedraagt in totaal M€ 9,5, waarvan M€ 5,5 vanuit NWO-TTW en M€ 4,0 vanuit TKI-HTSM.

De TKI-HTSM-bijdrage wordt ingezet onder voorbehoud dat aan de door de overheid opgelegde voorwaarden wordt voldaan. Deze voorwaarden zullen onderdeel uitmaken van de honoreringsvoorwaarden.

De aanwendingsperiode van de TKI-middelen is beperkt. De private bijdragen dienen ontvangen te zijn voor het einde van de aanwendingsperiode. In de afspraken met de cofinanciers dient hier rekening mee gehouden te worden.”

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking in de Staatscourant, en werkt terug tot en met 18 april 2019.

Artikel 3

Dit besluit wordt aangehaald als: Wijzigingsbesluit call for proposals ‘Connecting Innovators’ HTSM 2019 Richtlijnen 11 juni 2019.

Utrecht, 11 juni 2019

namens het domeinbestuur TTW, H.H. Nijhuis domeindirecteur TTW

Naar boven