Ontwerp Zuidbroek uitwerking 36

Logo Apeldoorn

 

Van 20 juni 2019 tot en met 31 juli 2019 ligt het ontwerp van Zuidbroek uitwerking 36 met identificatiecode NL.IMRO.0200.up1038-ont1 ter inzage. Het ontwerp van het uitwerkingsplan betreft de uitwerking van een locatie in deelgebied Het Rooster. Het Rooster is het tweede grote woningbouwgebied van Zuidbroek. Deze uitwerking van de clusters 28 en 33 omvat de bouw van 38 woningen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp van het Zuidbroek uitwerking 36 ter inzage ligt kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerp-plan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp Zuidbroek uitwerking 36'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer W. Weskamp, tel. (055) 580 2440.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale uitwerkingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het ontwerp van het Zuidbroek uitwerking 36 ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 19 juni 2019

Naar boven